Placari de pereti

Esti aici:

Acasa Placari de pereti

Placari de pereti

De-a lungul timpului am amenajat peste 20.000 de spatii. Ne-am confruntat cu toate problemele posibile si am invatat sa ne adaptam oricarei situatii neprevazute. Totodata, ne-am extins gama de servicii pe care le oferim clientilor Mobella. Asa am inceput sa facem placari de pereti cu pal melaminat.

Daca inceputul a fost timid, acum si cei mai pretentiosi clienti apeleaza la serviciile noastre pentru a-si amenaja spatiile. Una dintre cerintele pe care le au este sa executam placari de pereti cu pal melaminat. Fie ca vorbim de benzinarii, magazine comerciale, spatii de birouri sau bucatarii, reusim sa imbinam perfect palul la 45 de grade, in asa fel incat efectul vizual sa fie maxim.

Placarile de pereti au devenit la moda in urma cu cativa ani, iar noi am fost printre pionerii care s-au incumetat sa faca astfel de lucrari.

In galeria foto de mai jos vei vedea o serie de proiecte reusite unde placarile de pereti au fost executate de catre specialistii Mobella.

Pentru o cotatie de pret, nu ezita sa ceri o oferta si vei fi contactat in cel mai scurt timp de unul dintre designerii nostri.

Daca vrei sa vezi placari de pereti executate de noi, ne poti face o vizita in showroomurile noastre din Bucuresti - Calea Mosilor 201 si din Ploiesti - Strada Carpati nr.3 vis-a-vis de Catedrala. In ambele showroomuri vei vedea placari de pereti executate de noi.Amenajari interioare
Proiecte din alte categorii

Mobilier baie

Dupa ce ai mobilat bucataria si dormitorul, cu siguranta urmatorul produs pe care doresti sa il achizitionezi ...

Canapea la comanda Apolonya Red

Unul dintre cele mai exclusiviste produse realizate de Mobella este canapeaua la comanda Apolonya Red. De depa...

 
 
Showroom Ploiesti
0724 076 620
contact@mobella.ro
Str. Carpati nr.3

(vis-a-vis de Catedrala)

Showroom Bucuresti
0760 261 064
contact@mobella.ro
imgCalea Mosilor 201
 
Mobella © Copyright 2017
Developed by Incorom