MOBELLA

MOBILIER PERSONALIZAT

Echipa noastra de designeri te asteapta sa iti transforme ideile in mobilier

Bucatarii moderne, living-uri cu personalitate, dormitoare cu stil, canapele confortabile, toate produse in fabrica proprie.

SC GRAPHITE COMSERV SRL

este o societate cu capital integral romanesc infiintata in anul 1996 care are ca domeniu de activitate atat productia mobilierului atipic cat si al celui tapitat.

Articolele noastre de mobilier sunt prezente pe piata sub brandul Mobella, avand posibilitatea de a intampina nevoile clientilor prin cele doua showroom-uri deschise in Bucuresti si Ploiesti.

Echipa de creatie

Designer

Mihaela Burlacu

Designer

Carmen Grigorescu

Designer

Daniela Rijnoveanu

Designer

Dorothea Cristescu

Designer

Monica Mateescu

Designer

Elisabeta Leu

In prezent ne mandrim cu cei mai buni designeri de pe piata, dar si cu echipe de productie si de montaj demne de o fabrica europeana.

  • Prelucrare Lemn
  • Design Artistic

“Actionam pe o piata unde concurenta este acerba”

Motiv pentru care societatea noastra s-a impus prin aparatura si materiale moderne data fiind relatia speciala pe care am construit-o cu furnizori consacrati precum Egger, Fundermax, Thermopal, Kronospan, Blum, Hafele, Grass, Smeg, Franke etc.

Portofoliul Mobella

numara atat persoane fizice cat si clienti persoane juridice, dintre care amintim: Ytong Romania , Asesoft, Urban Icim,2KTelecom , Daas Impex , Caparol , Elbi Romania , Hotel Bulevard Predeal ,Hotel Tisa Olanesti , Hotel Yarus Ploiesti etc.

TOP