Concurs - castiga o canapea "ANEMONA"

Esti aici:

Acasa Concurs 
 
Mobella propune un concurs in urma caruia se poate castiga o canapea "Anemona", in valoare de maxim 1920 lei, culoare mov, cu imprimeu floral.

Canapeaua "Anemona" poate fi vazuta in showroom-ul Mobella din Ploiesti, Str. Carpati nr.3 (vis-a-vis de Catedrala).

REGULAMENTUL CONCURSULUI:

Sectiunea 1. Organizatorul si regulamentul oficial al concursului unde poti castiga canapeaua Paloma extensibila, in valoare de 1920 lei.

Pentru a participa la concurs trebuie urmati trei pasi:

1. Like (Imi place) paginii de Facebook Mobella https://www.facebook.com/mobella01
2. Share postarii de concurs afisata pe pagina de Facebook Mobella
3. Mesaj privat pe pagina de facebook Mobella in care participantul trebuie sa scrie "Canapea Anemona"

Art 1.1. Organizatorul Campaniei este SC Graphite Com Serv SRL, cu sediul in Ploiesti, Str. Carpati nr.3-5, Jud. Prahova, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J29/1438/1996, CUI Ro ,(denumita in continuare "Organizatorul").

Art 1.2. Campania se deruleaza pe https://www.facebook.com/mobella01
Art 1.3. Participantii in cadrul campaniei sunt persoanele fizice rezidente in Romania, posesori ai unui buletin de identitate sau a unei carti de identitate la data inceperii campaniei publicitare si care sunt fani (care au apasat butonul LIKE) al paginii de Facebook Mobella.

Participantii se obliga sa respecte termenii si conditiile acestui Regulament oficial al Campaniei (numit de acum inainte "Regulamentul oficial").

Art 1.4. Regulamentul oficial este disponibil gratuit tuturor celor interesati in orice moment pe https://www.facebook.com/mobella01 si pe website-ul www.mobella.ro

Art 1.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica Regulamentul oficial. Completarile, modificarile aduse Regulamentului si/sau prelungirea perioadei campaniei vor fi aduse la cunostinta participantilor prin prezentarea acestuia pe https://www.facebook.com/mobella01 sau pe website-ul www.mobella.ro

Sectiunea 2. Teritoriul, logistica si durata Campaniei.

Art 1.6. Perioada Campaniei este de 30 zile, cu incepere la 17.10.2016 si finalizare la 15.11.2016;
Art 1.7. Dupa terminarea Campaniei, Organizatorul nu va avea nici o responsabilitate si nu isi va asuma alte obligatii legate de orice fel de circumstante care ar putea duce participantii la concluzia ca aceasta Campanie este inca in desfasurare si este actuala.

Sectiunea 3. Dreptul de participare.

Art 1.8. In cadrul Campaniei poate participa orice vizitator al sectiunii https://www.facebook.com/mobella01 si care este fan (care a apasat butonul LIKE) al paginii de Facebook Mobella si care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Graphite Com Serv S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV.

Sectiunea 4. Descalificare.
Art 1.9. In cazul in care oricare dintre concurenti lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs. De asemenea, orice incercare de fraudare a Campaniei, prin orice metoda, va duce automat la eliminarea din concurs.

Sectiunea 5. Premiul oferit.
Art.1.10. Premiul este oferit de catre S.C. Graphite Com Serv S.R.L.. si consta in:

1 canapea Anemona, culoare mov, imprimeu floral, dimensiuni 190x90x75.
Valoarea totala a premiului este de 1920 Lei.

Sectiunea 6. Modul de desfasurare a concursului si modalitatea de desemnare a castigatorului.

Art.1.11. In cadrul concursului participantii vor trebui sa urmeze doi pasi pentru a participa:
1. Like (Imi place) paginii de facebook Mobella https://www.facebook.com/mobella01
2. Share postarii de concurs afisata pe pagina Mobella https://www.facebook.com/mobella01
3. Mesaj privat pe pagina de facebook Mobella in care participantul trebuie sa scrie "Canapea Anemona"

Castigatorul concursului va fi desemnat in data de 15.11. 2016 in urma tragerii la sorti dintre cei care au indeplinit conditiile.

Dupa extragere, castigatorului i se vor solicita date de identificare personala.

Prin inscrierea la Campanie, participantii sunt de acord sa acorde Organizatorului permisiunea de a mentiona numele participantului in legatura cu inscrierea lui.

Prin inscrierea in Campanie, utilizatorii sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Organizator pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre ei a clauzelor din prezentul Regulament.

Art.1.12 Castigatorul va fi contactat/instiintat de catre Organizator prin intermediul unei postari in care se va mentiona numele acestuia pe pagina https://www.facebook.com/mobella01 in termen de maxim 5 zile de la extragere si ulterior prin E-mail si telefonic.

Castigatorul trebuie sa raspunda in maxim 48 ore calendaristice de la data postarii anuntului de castigare a premiului si sa faca dovada indeplinirii pasilor de inscriere in concurs. In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul in acest termen de 48 ore, sau nu poate face dovada inscrierii conform regulamentului, acesta pierde orice drept asupra premiului castigat si va fi desemnat drept castigator urmatorul participant calificat pe baza acelorasi criterii de alegere.

Castigatorul isi va primi premiul conform prezentului regulament, imediat ce vor fi intocmite formalitatile necesare.

Castigatorul va intra in posesia premiului prin prezentarea buletinului iar predarea premiului se va la sediul showroom-ului Mobella din Ploiesti, Str. Carpati nr.3 (vis-a-vis de Catedrala).

Nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu alte beneficii. In cazul in care castigatorul este minor sau interzis judecatoresc, premiul va fi inmanat parintelui, tutorelui sau curatorului, dupa caz, in conditiile prezentului regulament.

Art 1.13. Campania poate inceta inaintea termenului oficial numai in caz de forta majora, incluzand cazul in care Organizatorul, din motive independente de vointa sa, nu mai poate continua Campania, in conditiile din Sectiunea 2 sau din decizia Organizatorului.

Sectiunea 9. Litigiile si legea aplicabila.

Art 1.14. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

Sectiunea 10. Regulamentul Oficial.

Art 1.19. Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederile, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.
 
 
Showroom Ploiesti
0724 076 620
contact@mobella.ro
Str. Carpati nr.3

(vis-a-vis de Catedrala)

Showroom Bucuresti
0760 261 064
contact@mobella.ro
imgCalea Mosilor 201
 
Mobella © Copyright 2017
Developed by Incorom