Mobilier baie

Esti aici:

Acasa Mobilier baie

Mobilier baie

Dupa ce ai mobilat bucataria si dormitorul, cu siguranta urmatorul produs pe care doresti sa il achizitionezi este mobilierul de baie. Lucrurile sunt logice si formeaza o axa perfecta: bucatarie, dormitor, baie. Odata ce ai produsele acestea la tine in casa, te poti muta linistit. Restul mobiliei, poate veni pe parcurs. Canapelele, livingul, perdelele, draperiile, imbraca ulterior caminul tau. Dar ca sa ajungi acolo ai nevoie de primele trei produse de mobilier. O bucatarie eficient dotata, un dormitor confortabil din care sa nu lipseasca un pat incapator si o baie rezistenta.

Asa cum probabil ca ai intuit, Mobella realizeaza la comanda toata gama de mobilier necesar unei locuinte. Pornim de la amenajarea bucatariilor si incheiem cu baile. Daca vrei sa pornim invers, nu este nici un fel de problema. Furnizam clientilor nostri exact produsele de mobilier de care au nevoie. Incercam de fiecare data sa oferim expertiza pe care o avem si sa transformam spatiile in zone cat mai armonios amenajate.

Pentru mobilierul de baie recomandam produse realizate din MDF vopsit sau din MDF infoliat. Preferam, sincer, prima varianta de mobilier de baie din MDF vopsit, intrucat acest material este mai rezistent la contactul cu apa si cu aburul. Iar in baie ai parte din belsug de amandoua.

De-a lungul timpului, am amenajat cateva mii de bai. Am furnizat produse complexe, am dotat dulapurile cu cele mai sofisticate sisteme de amortizare sau de depozitare ori am comercializat produse extrem de simple, dar foarte utile. Totul a depins de ideile pe care clientii nostri le-au avut.

Mai jos am pregatit special pentru o voi o colectie de mobilier de baie pe care l-am produs in fabrica noastra.

Ce este important sa retii:

Realizam la comanda orice fel de mobilier de baie

Culorile, dimensiunile, formele se pot modifica

Furnizam servicii de consiliere la domiciliul clientului

Executam masuratorile spatiului si propunem culorile pentru mobilierul de baie

Lucram cu o gama larga de materiale: MDF vopsit, blaturi compozit, oglinzi, sticla etc.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ceri o oferta . 
 
Showroom Ploiesti
0724 076 620
contact@mobella.ro
Str. Carpati nr.3

(vis-a-vis de Catedrala)

Showroom Bucuresti
0760 261 064
contact@mobella.ro
imgCalea Mosilor 201
 
Mobella © Copyright 2017
Developed by Incorom