Mobilier dressing

Esti aici:

Acasa Mobilier dressing

Amenajari dressinguri realizate de Mobella

Astazi vom prezenta amenajari de dressinguri realizate de Mobella in Ploiesti si in Bucuresti. Unele dintre cele mai frecvente cereri de mobilier pe care le avem cuprind amenajari de dressinguri realizate la comanda. Clientii nostri isi doresc dressinguri personalizate, avand dimensiunile necesare incadrarii in diverse spatii. Acest lucru ne-a ajutat sa ne perfectionam in cei zece ani de existenta si sa oferim cele mai bune solutii pentru amenajarea dressingului.


Incepand de la dimensiune, culoare, materiale si terminand cu cele mai sofisticate sisteme de amortizare, designerii Mobella stiu exact ce sa propuna pentru a optimiza bugetul si spatiul tau.


Fiecare dressing pe care il realizam trece printr-un intreg proces de productie. Consilierea incepea cu vizionarea spatiului de catre un designer, masurarea camerei si stabilirea materialelor pe care le vom folosi pentru a proiecta mobilierul. Pasul al doilea cuprinde proiectarea pe computer a dressingului si prezentarea lui catre beneficiar. In acest punct al procesului de productie se pot face modificari. Se pot schimba culorile, se pot adauga diverse accesorii, se pot inlocui sertare si asa mai departe. Avantajul este ca poti vedea toate aceste transformari si iti poti da seama mult mai usor cum va arata dressingul in casa ta. Dupa ce toate detaliile sunt puse la punct, lucrarea merge catre fabrica. Acolo, cu multa migala si atentie fiecare element este realizat la dimensiunile specificate, iar in cele din urma o echipa de montaj ajunge la tine acasa cu produsul solicitat.


In galeria de mai jos pe care am decis sa o prezentam, am adunat cateva fotografii cu diverse amenajari de dressinguri la comanda pe care le-am realizat.


Fie ca am construit dressinguri de sine statatoare, fie ca am amenajat spatii exclusiv destinate dressingului, am personalizat in cele mai mici detalii fiecare produs in parte.


Am folosit sisteme de glisare a usilor cu amortizare, astfel incat in momentul inchiderii dressingului sa nu se faca un zgomat puternic. Am folosit sticla colorata, pal melaminat, tapet, MDF, piele ecologica sau oglinzi pentru a realiza usi cat mai atractive. De asemenea, am decis ca pentru unele amenajari de dressinguri sa folosim sisteme electice de glisare care sa inchida automat usile la o simpla atingere. Alte dressinguri am decis sa le dotam cu banda led pentru a lumina interiorul lor in momentul deschiderii usilor.

Variantele pe care putem sa le propunem sunt numeroase. Totul depinde de bugetul pe care doresti sa il aloci achizitionarii unui dressing si nevoilor pe care le ai.


Designerii Mobella sunt mereu pregatiti sa vina cu solutiile cele mai potrivite.

De retinut:
Realizam amanejari de dressinguri la comanda.
Personalizam fiecare produs de mobilier.
Beneficiezi de consiliere din partea unui designer si pentru cateva ore ai propriul designer chiar la tine acasa.
Putem construi ce produs iti doresti, avand dimensiunile pe care le soliciti.
Folosim materiale de top printre care enumeram cateva: pal melaminat de 18 mm produs in Austria, sisteme de glisare din Germania, tapet, MDF, sticla colorata, piele etc.
Asiguram transportul si montajul.
Fiecare dressing are garantie 24 de luni.Mobila la comanda
Proiecte din alte categorii

Mobilier camera de copil model Strumf

Mobila pentru camera de copil model Strumf are in componenta o canapea extensibila, un dressing cu trei usi si...

Dormitor la comanda neoclasic Jurgen

Daca iti doresti un dormitor la comanda neoclasic, propunerea noastra pentru tine este dormitorul Jugen. Un do...

Mobila magazin - Valery

Un magazin bine mobilat te ajuta sa iti comercializezi cu succes produsele. Organizarea marfurilor pe raft, vi...

Mobilier Living - Model Ferdinand

Deprins parca din alte vremuri, cand oamenii aveau timp pentru suflet, mobilierul de living model Ferdinand t...

 
 
Showroom Ploiesti
0724 076 620
contact@mobella.ro
Str. Carpati nr.3

(vis-a-vis de Catedrala)

Showroom Bucuresti
0760 261 064
contact@mobella.ro
imgCalea Mosilor 201
 
Mobella © Copyright 2017
Developed by Incorom