SERVICII

Servicii – Mobella – Mobila la comanda

Realizam mobila la comanda si oferim solutii complete pentru amenajarea spatiilor. Fabricam ideile tale cu responsabilitate si dedicatie si transpunem visele intr-o mobila cu un design unic.

Procesul Mobella

Personalul nostru specializat este la dispozitia ta pe tot parcursul procesului de proiectare. Te ajutam de la inceput cu masuratorile pentru mobilier, apoi propunem solutiile 3D pentru mobilarea spatiului. Stabilim impreuna nuantele folosite si dam personalitate mobilei tale. Alegem cu grija materialele folosite si optimizam impreuna bugetul alocat mobilei. Te consiliem si iti oferim electrocasnicele potrivite, pentru a scapa de alergatura inutila prin zeci de magazine. Iti recomandam, de asemenea, sa apelezi cu incredere si la produsele noastre exclusiviste de tapiterie: canapele personalizate, fotolii, paturi tapitate, sunt doar cateva dintre piesele de mobilier pe care le realizam la comanda. Comercializam cu succes draperii si perdele in ton cu mobila aleasa.

Consultanta permanenta

Oferim consultanta pentru amenajari complete. La final, montajul si transportul ne revin tot noua, iar specialistii nostri se vor asigura ca esti pe deplin multumit. Iti reamintim ca materialele folosite de proiectantii nostri pentru conceperea mobilierului sunt: pal melaminat, MDF infoliat sau vopsit, blaturi termorezistente din placi aglomerate, compozit sau granit, sticla clara, sablata sau colorata, metal, accesorii de ultima generatie. Acum ai posibilitatea sa iti achizitionezi mobilierul si in rate, cu credit direct in showroomurile Mobella din Ploiesti si din Bucuresti.

Ce trebuie sa retii:

1. Realizam mobila la comanda

2.  Oferim solutii complete pentru amenajarea spatiilor

3.  Ne ocupam de proiectarea 3D a mobilierului

4.  Executam masuratori pentru mobilier

5.  Acordam consultanta in alegerea culorilor si a materialelor folosite pentru mobila ta

6.  Comercializam electrocasnice (plite, cuptoare, hote, baterii, chiuvete, frigidere, masini de spalat vase etc.)

7.  Fabricam produse exclusiviste de tapiterie (canapele, fotolii, paturi tapitate etc.)

8.  Folosim cele mai bune materiale si accesorii de ultima generatie

9.  Comercializam draperii si perdele

10.  Vindem mobila si in rate

11. Oferim transport si montaj

TOP